Vil du bringe naturen helt ind i hjemmet?

Der er ikke noget, der er så skønt som det liv, som naturen bringer med sig. Den er fyldt med flora og fauna, og det er noget, der skaber glæde – både på grund af de skønne farver, men også duften og følelsen af natur er betagende.

Derfor er der mange, der gerne vil tage naturen helt med ind i hjemmet. Vi udsmykker med planter og blomster, og mærker det liv, som det giver, men vil du have endnu mere? Så bør du tage et kig på dine muligheder for et trægulv.

Vælg et trægulv

Et trægulv er noget af det smukkeste gulv, du kan lægge i dit hjem. Ikke nok med at du får naturen bragt ind i hjemmet, så er det også unikt. Der er ikke to brædder, der er ens, og du får derfor et gulv, hvis lige der ikke kan findes nogle andre steder.

Du vil kunne dufte dit gulv, og du vil kunne følge udviklingen i træet. Træ arbejder nemlig altid, og derfor er det et materiale, der er yderst holdbart og slidstærkt – noget der især er velset i familier med børn og dyr, hvor et gulv kan blive udsat for lidt af hvert.

Vær omhyggelig med træet

Og der findes mange forskellige sorter af træ, du kan vælge mellem. Se dansktraegulv.dk udvalg af gulve.

Her er det særligt relevant, du overvejer nuancen, du ønsker. Dog kan du også opleve flere farvenuancer via den olie, du efterfølgende bør give træet. Her kan du selv bestemme, om du ønsker brædderne i en mørkere, lysere eller blot helt naturlig glans.

Olien er med til at vedligeholde træet og gøre det slidstærkt, og derfor er det vigtigt med den rette behandling. Det gælder også, når du for eksempel rengør og vasker dit gulv. Til det bør du altid bruge rigtig træsæbe.