Velkommen til den (miljøvenlige) fremtid

Det er stort set umuligt at være med på moden i dag. Den skifter, som vinden blæser, og det er indenfor alle tænkelige områder: mode, madlavning, sociale medier og ikke mindst indenfor teknologien, som denne artikel kommer til at handle om. Synes du også, at biler er begyndt at ligne rumskibe? Måske er det lidt af en overdrivelse, men vi ved vel alle, at fremtidens biler kører på batterier. Så lad os blive opdaterede og opladte.

Oplad bilen som mobilen i garagen

Det er nok de færreste, der har en opladestation hjemme i garagen, men der kan være mange årsager til, at man kan have gavn af en opladerstation. Det kan være en stor institution, et boligkompleks eller en offentlig parkeringsplads. Der skal være plads til alle, og man skal holde sig opdateret. Hvis du har en fod inde i en boligforening, kunne du fortælle lidt om opladere såsom ev charge pc22s, som er et eksempel på en single-ladestander til el-køretøjer. Det kan lyde som om, at folk bare kan komme og tag strøm, som det passer dem, men denne type lader har selvfølgelig et indbygget betalingssystem, så ingen bliver snydt.

Det handler om at være et skridt foran

Gid, man kunne komme efterspørgsler i forkøbet, men ingen ser tingene ske i slowmotion. Så hvis du vil hjælpe dig selv lidt, er det med at investere i en grønnere fremtid. Det går ikke for langsomt med at udvikle og udvinde nye, bæredygtige energikilder, som underminerer de gamle brændstoffer. Det kan kun være attraktivt for en boligforening, hvis I har sørget for, at der er mulighed for at oplade sit el-køretøj lige udenfor ens dør. Forhåbentlig sejrer fornuften over dovenskaben, men det skader aldrig at være med til at fremme lysten til at gøre det ekstra. Det er at tænke praktisk og bæredygtigt.