Vær den, der stiller op, når sommerens arrangementer går i gang

Arbejder I med afvikling af større arrangementer eller er I selv en virksomhed, der nyder at holde firmafester, så kan det være en fordel at have et solidt lager af møbler til dine mange gæster. Hvis du vælger plastmøbler, som et plast bord og plast stole, så er det både nemt at bære rundt på, hurtig at pakke af vejen igen og enormt nemt at vedligeholde og rengøre.

Stil hurtig op og pak hurtigt ned

Med et plast bord og plast stole er det både let og hurtigt at sætte møblerne op. Plastmøbler vejer nemlig ikke meget og de findes ofte i modeller, der kan klappes sammen, så de intet fylder, når de står til opbevaring. Om I derfor skal have lidt borde til firmaets fester eller skal opbygge et større lager til afviklingen af arrangementer for kunder, så er plastmøbler en god måde at spare plads på, mens I samtidig har nogle møbler, der er hurtige at sætte op og lige så hurtige at pakke af vejen igen.

Rengøring og vedligeholdelse

Plastmøbler er noget af det nemmeste at renholde. Et plast bord og en plast stol behøver ikke andet end en fugtig klud, til at tørre både støv og snavs af sig. Skal der rengøres mange møbler på samme tid, kan de også spules over med en haveslange. Det er nemt og sikkert, da plast er et hårdført materiale, du ikke skal være så sart omkring.

Nemt at pynte op

Fordi plastmøbler er meget anonyme i deres udseende, så er de nemme at gøre pæne til et væld af arrangementer. En fin dug på et plast bord eller et farvet lagen om et plast stol kan forvandle det ellers simple udtryk til netop det du leder efter. Derudover er plastmøbler ret behagelige at sidde på og kan nemt bære en siddehynde for komfort.