Ting du selv kan få gjort for at sælge dit hus hurtigere

Hvis du har dit hus til salg eller skal til at sætte det til salg, og du gerne vil have solgt det hurtigt, så er der nogle forskellige ting, du selv kan stå for, der kan få dit hus solgt hurtigere. Nogle ting er gratis og andre koster penge. Din ejendomsmægler gør deres arbejde for at få huset solgt, men derfor er der også nogle ting, som du kan gøre, for at gøre det nemmere at få huset solgt. Det kan du læse mere om her.

Neutral indretning

Når potentielle købere kigger efter hus, så leder de efter et sted, hvor de kan se sig selv leve. Hvis I har en meget speciel indretning, kan det være svært for de potentielle købere at se sig selv i huset. Derfor er det meget smart at gøre indretningen meget neutral. Nogle fjerner også alle deres møbler fra huset, så det fremstår som et hvidt lærred, men det kan faktisk gøre det sværere at forestille sig, hvor der kan stå en sofa og hvor et spisebord kunne være osv.

Få det ydre til at skinne

Det er også vigtigt, at det ydre er flot. Krakeleret maling og alger på tag kan hurtigt få ethvert hus til at se slidt ud, ligegyldigt hvor slidt huset egentligt er. Derfor er det en god ide at få ordnet det værste. Noget kan I måske ordne selv mens andet skal ordnes af professionelle. Dette er selvfølgelig ikke gratis, så derfor skal I opveje, hvor vigtigt det er at få solgt huset hurtigt.

Oprydning

Hvis der så er nogen, der har bestilt en fremvisning, så er det meget vigtigt, at I får ryddet op. Det kan være helt uoverskueligt, hvis huset er rodet, og det kan gøre, at potentielle købere giver op på huset, selvom de ellers synes det var et dejligt hus.

Havearbejde

Ligesom oprydning gælder det også, at haven skal fremstå lækker og dejlig. Slå græsset, fjern ukrudt, pas jeres planter og bede og klip hækken. Få evt. renset fliser og ryddet op i skur/garage, hvis det er nødvendigt. Huset skal fremstå så perfekt som muligt i den periode, hvor I kan have fremvisninger. Det kan også være, at der kommer uanmeldte fremvisninger, hvor huset også skal være salgsklar.