Svært ved at se i mørket? Udstyr huset med udendørslamper

Det er ikke længere sommer, og de mørke vinteraftener sniger sig hurtigt ind på os allerede tidligt på dagen. Når du kommer hjem fra arbejde, er gårdspladsen tit mørk, og det sekund du slukker bilen, er forlygterne der ikke engang til at oplyse vejen mod døren for dig. Hvis dette er et problem, som du hver dag oplever, da er det måske på tide at udstyre dit hjem med udendørslamper, så vinteraftenerne føles knap så mørke.

Kom hjem til en oplyst gårdsplads

En god måde at oplyse gårdspladsen, er gennem en Sensorlampe. Dette er en let og diskret lampe, som kan fastsættes på siden af huset, og således lyse op allerede fra det punkt, du svinger bilen ind i gårdspladsen. Der er altså ingen kontakter, som du skal tænke på, men blot stole på, at denne tænder og slukker, alt efter om du er til stede eller ej. Du kan altså heller ikke glemme at slukke din sensorlampe, hvilket også kan spare dig for nogle kroner og ører på den næste elregning. Sensorlamper gavner selvfølgelig ikke kun i gårdspladsen, men kan bruges overalt som udendørsbelysning. Udover at de tænder, når du kommer hjem eller går forbi, vil de også kunne advare dig, hvis det skulle ske, at en ubuden gæst melder sin ankomst.

Overvej hvilken type solceller der er rigtig for dig

Vælger du at investere i en sensorlampe, fås disse også som solcellelamper, hvoraf de er drevet af solenergi. Her behøver du ikke at vente helt til sommeren, hvor solen ellers står højt, da sensorlamper med solceller også kan fungere på en mindre mængde sol. Ved at vælge sådan en, kan du altså udnytte det danske vejr til sit fuldeste. På den måde sparer du på strømmen, og opnår generelt en mere bæredygtig og miljøvenlig løsning, når du skal have lyst din gårdsplads op.