Søger du hjælp til stubfræsning i Horsens og omegn?

Få en professionel stubfræsning eller rodfræsning i Østjylland

Hvis du har en gammel have, kender du måske til problemet med træstubbe og rødder på uhensigtsmæssige steder. Det kan være svært at få den have, man går og drømmer om, hvis den er fyldt med træstubbe og rødder. Et bed med træstubbe og rødder kan være vanskeligt at få til at blive flot, og en stub midt i græsplænen pynter som oftest ikke. Derudover er en stub midt i plænen upraktisk, når græsset skal slås, eller der skal leges på græsplænen.

Ingen grund til selv at mase med uønskede stubbe og rødder i haven

Der er derfor mange gode grunde til at fjerne uønskede træstubbe og rødder, men det kan være lidt af et mas at forsøge at fjerne stubbe og rødder selv. En løsning kan være at få fræset træstubbene og rødderne af fagfolk, der både har professionelt udstyr og erfaring med at få has på stubbe og rødder.

 Stubfræsning i Horsens og omegn

Virksomheden Træfældningsmanden tilbyder stubfræsning og rodfræsning i Østjylland. Bag firmaet står Martin Benthin, der er uddannet skov- og landskabsfagtekniker i 2006 og har mange års erfaring først som skovarbejder og siden som selvstændig.

Træfældningsmanden fjerner både stubbe og rødder maskinelt. Både ved stubfræsning og rodfræsning med maskine bliver stubbene eller rødderne fræset til flis. Det betyder blandt andet, at du ikke skal ikke bekymre dig om, hvordan du får kørt en kæmpe rod væk. Det er da noget nemmere end at bruge weekend efter weekend på at kæmpe med at få en rod gravet op. Så kan du i stedet bruge tiden på at tænke over, hvad du så gerne vil plante der, hvor der før var en stub eller rødder.

Når du lader træfældningsmanden stå for din stubfræsning, bliver stubben fræset ned til 5-10 cm under jorden. Vælger du en rodfræsning, kan rodfræseren fræse rødderne ned til 20 cm under jorden. Træfældningsmanden tilbyder også træfældning, topkapning, flishugning samt træpleje og beskæring.

Kontakt Træfældningsmanden, hvis du har brug for rådgivning eller ønsker et tilbud på stubfræsning eller rodfræsning i Østjylland.