På naturtur i Ringsted. Dét her skal du opleve

Mange steder i Danmark byder på naturliv, og det bliver mere og mere efterspurgt med ture, vandrestier og oplevelsesmuligheder ude i det fri. Ringsted går ikke fri af naturoplevelserne, så er du lige flyttet til eller leder efter gode ture og tips, så læs med her.

At holde sig opdateret på vejen

Der er mange ture og flotte områder i og omkring Ringsted, så det giver god mulighed for at opleve lidt af den smukke verden, som omgiver os og skaber så meget værdi. Har man brug for at holde sig opdateret på det, der sker i Ringsted, så kan man klikke sig ind på en lokalbaseret netavis på denne side.

Oplevelsesstien skaber god mulighed for at se den omkringliggende natur på de 25 km, ruten fører dig gennem kommunen. Et rigt fugle- og dyreliv vil være let tilgængeligt, og der er endda skabt en app, som kan fører dig endnu tættere på planteliv og dyreliv, du vil komme forbi på vejen. Det skaber en fantastisk mulighed for at have ungerne med og lære om naturen og vores omkringliggende miljø på vejen.

Vandsport

Ringsted ligger midt i landet, men det sætter ikke begrænsninger for de muligheder, der er for vandsporten. De store smukke søer er perfekte til et par lange svømmebaner, men også kajakker, kanoer og robåde bliver sat i søen, når vejret er godt og vandet en smule varmere. Det er fantastiske aktiviteter, som kan være med til at skaber gode oplevelser med venner eller familie i de aller smukkeste omgivelser. Der er en del smukke badesøer, som flittigt bliver brugt om sommeren til ren badning, men også til aktiviteter om aftenen, hyggelige stunder med bål og andet godt. Det er en fantastisk måde at komme tættere på hinanden på, og er man lige flyttet til byen, så er der masser at opleve på naturprogrammet.