Med bålhuse kan udelivet nydes hele året

Bliv klogere på køb af bålhuse med denne guide

Det kan noget at være udenfor i naturen, men i Danmark kan det også være en meget våd og kold fornøjelse. Og det kan være svært at overtale resten af familien til at komme med ud i det fri, hvis det står ned i stænger. Et bålhus giver mulighed for at nyde udelivet i al slags vejr – også når vejrudsigten siger heldagsregn eller frostgrader. Når man sidder i ly af regnen og hygger sig, er det svært ikke at synes, at det er rart at være udenfor.

Bålhuse kan have mange forskellige funktioner

Et bålhus kan bruges af mange forskellige, fx private, skoler og fritidshjem. Bålhuse kan også bruges til mange forskellige formål udover naturligvis som bålhus. De kan fx bruges til undervisning udenfor og til jagthytte.

Bålhuse findes i forskellige designmæssige udtryk og størrelser og med forskellig indretning. Når du kigger på bålhuse, er det derfor vigtigt, at du blandt andet gør dig klart, hvor stort et bålhus du søger, hvad det skal bruges til, og hvordan det skal se ud. I forhold til det sidste kan det være, at bålhuset designmæssigt skal passe ind i de omgivelser, som det skal placeres i. Bålhuse kan fx være firkantede og seks- eller ottekantede. De kan være helt åbne eller med afskærmning og med eller uden bænke eller indbygget shelter. Prisen på bålhuset har naturligvis også betydning.

 Køb et bålhus bygget efter dine ønsker og behov

Hvis du er på udkig efter et specialbygget bålhus, kan du få bålhuse fremstillet efter dine ønsker hos Stråsø Savværk i Ulfborg. Savværket lægger vægt på kvalitet og godt håndværk, og virksomheden leverer bålhuse i hele landet. Bålhuse fra Stråsø Savværk bliver fremstillet efter kundens ønsker til blandt andet størrelse, tagtype og udformning. Det kan godt være lidt svært at forestille sig det endelige resultat, og derfor hjælper Stråsø Savværk gerne med at visualisere gennem tegninger og billeder. Stråsø Savværk bygger blandt andet også shelters på bestilling. Kontakt Stråsø Savværk, hvis du er interesseret i et prisoverslag fra dem.