Hvordan finder du den rigtige brusevæg?

Kigger du efter brusevæg, så kan det følgende måske hjælpe dig med at vælge den, som er helt rigtig for dig.

Hvad er dine behov og ønsker?

Lav en oversigt over, hvad der er vigtigt for dig / jer, for at brusevæggen passer til jeres bad. Noget af det som man skal tænke over er;

Glastypen: Må det være gennemsigtigt? Eller er det vigtigt at man kan være privat bag glasset? Det handler om, om der er kan være flere personer på badeværelset på én gang, eller om man kan være alene på badeværelset.

Gennemsigtigt glas, har den fordel, at det lukker meget lys ind og man kan se klinker og brusesæt bag glasset, samt at man bevarer rummeligheden i badeværelset.

Se efter de mange forskellige glastyper, som efterhånden findes på markedet. Nogle af dem vi kan nævne er; Grå-tonet, bronze-tonet, grøn-tonet, matteret, ternet og meget mere.

Størrelse på brusevæg?

Overvej grundigt hvilken størrelse du har brug for. Det er vigtigt at den ikke bliver for lille, så vælg den så stor, som muligt. Her er det selvfølgelig vigtigt, at du ser på hele indretningen af badeværelset og hvilke produkter du ellers har brug for på badeværelset, så du får plads til det hele.

Vær opmærksom på, at det er muligt at få din brusevæg fremstillet efter mål. Det betyder at du ikke behøver at gå på kompromis, hvis der ikke findes en størrelse, som passer lige der, hvor du gerne vil have den.

Højden er også vigtig. De fleste brusevægge er ca. 200 cm. høje, men det er også muligt at få modeller på 220 cm. eller, hvis man er i gang med at få den lavet efter mål, så kan det være smart at få en gulv til loft løsning.

Design!

Der findes i dag, mange forskellige designs på brusevægge, så også her er der en del at tage stilling til. New York inspirerede løsninger med sprosser, indrammede brusevægge, eller modeller, hvor profilerne er skjult i vægge. Forskellige profilfarver, som sort, messing, krom, børstet osv. Det giver dig mulighed for at få en brusevæg, som også i stil og design, passer ind i hvordan du har indrettet dit badeværelse.