Hvad kan du lave i Randers?

Der er mange der vælger at tage rundt til de danske byer, når de skal på en udflugt – hvad end det er som par eller hel familie med de små på slæb. De mange danske byer har nemlig masser af spændende ting at byde på for enhver, og især hvis I søger mod de lidt større steder vil der altid være noget for børn såvel som voksne.

Og her er Randers ingen undtagelse. Derfor er Randers et perfekt udflugtsmål for en dag eller måske en weekend, hvis du vil sikre at I får det hele med. Gå ind på randers-netavis.dk og orienter dig hvis du vil sikre, at du ikke går flip af noget.

Et mekka for børn

Med børn er Randers et mekka. Her er der nemlig især én ting som de fleste børn elsker og hungrer efter. Det er selvfølgelig Randers Regnskov som der her er tale om. Det er et perfekt sted at besøge som familie med børn og det er let at få en hel dag til at gå med at kigge rundt på de mange forskellige dyr og udforske alt det som naturen og regnskoven har at byde på.

Derfor er det også en oplevelse for de voksne.

En hyggelig get away for voksne

Er I afsted uden børn, er Randers også en fantastisk by at besøge og opleve.

Her er der en hyggelig gågade med alt det, som hjertet begærer, når det handler om shoppingmuligheder. Derfor kan I med lethed få noget nyt med hjem til både bolig og tøjskab. I kan også vælge at søge noget mere kulturelt og historisk på et af museerne, som er at finde i byen. Her er især Randers Kunstmuseum anbefalelsesværdigt med sine smukke udstillinger. Og når det hele skal sluttes af, har I et væld af lækre spisesteder at vælge mellem.