Hvad gør vinylgulve så gode?

Vinylgulve er en gulvtype med mange fordele som du kan læse mere om her. Samtidigt findes der mange billige vinylgulve så udvalget er stort.

Lægger du vægt på, at dit gulv er et naturprodukt, så er et vinylgulv ikke det rette valg. Lægger du derimod vægt på at gulvet er slidstærkt, plejelet og kan fås med lige præcist det udseende du ønsker, så er et vinylgulv et fremragende valg.

Billigt gulv

Vinylgulve findes i mange forskellige prisklasser, men helt generelt er vinylgulve en af de billige gulvtyper, hvilket gør vinylgulve til et godt valg hvis budgettet ikke er så stort.

Nemt gulv

En anden stor fordel ved vinylgulve er, at de er lette at rengøre og ikke kræver nogen vedligeholdelse som det eksempelvis er tilfældet ved trægulve.

Da et vinylgulv samtidigt er yderst behageligt at gå, stå samt kravle på og altid føles dejligt lunt, er et vinylgulv et godt valg for børnefamilien.

Et vinylgulv er også et godt valg i køkkenet og bryggerset, da det kan tåle at blive udsat for vand.

Stort udvalg

En af de helt store fordele ved vinylgulve er udvalget. De fleste vinylgulve er designet, så de ligner enten et trægulv eller et klinkegulv, men i teorien er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan et vinylgulv kan se ud, derfor er udvalget af vinylgulve også stort, hvilket gør det nemt at finde et vinylgulv, der passer ind i din indretningsstil.

Klikvinyl

Traditionelt var vinylgulve altid i rulleformat ligesom et væg-til-væg-tæppe, men nu findes vinylgulve også som klikvinyler, der er i træ eller klinke format og som er udstyret med et kliksystem. Det betyder, at gulvet bliver lettere at montere, for hvor en rullevinyl skal fuldlimes til undergulvet, hvis gulvet lægges i et rum på over 20 m2, så kan klik vinyler lægges som et svømmende gulv og skal således ikke fuldlimes.