Giv din have et nyt liv

Er du løbet tør for gode idéer til at pifte din have op, eller mangler du bare prikken over i’et til at fuldende din have? Så kan det være du skal kigge efter nye sjove pynteting til din have. Det kan både være til bag- og/eller forhaven du trænger til at forkæle med lidt sjov. Så kan du med fordel tjekke de forskellige slags vejrsten ud man kan få. Det er en sjov måde hvorpå både dig, din familie, venner og gæster – får et nemt grin. En vejrsten kan fortælle dig hvordan vejret er i dag, på en helt alternativ måde end man kan være vant til. Så drop mobilen og dine vejr-apps, og tag ét kig ud på din vejrsten i stedet! Den skal nok fortælle dig den fulde sandhed om dagens vejr.

Giv et godt grin

Udover at den er praktisk i forhold til at se hvilket vejr det er, er den også med til at give et godt grin til dine gæster. Det er ikke hver dag man støder på en vejrsten, og når man gør, kan man nemt blive beundret over for sjov en sten kan formå at være. Derudover er det den perfekte samtalestarter. Så hvis I sidder i haven og nyder vejret, kan i med fordel inddrage vejrstenen.

En perfekt julegave til ham/hende der har alt

Kender du typen som bare har alt? Eller den person i familien som aldrig ønsker sig noget til jul og fødselsdag? Så har du i hvert fald en kreativ løsning her, du kan begive dig ud i. Du kan med sikkerhed have ro i, at den nok skal få personen, der har alt – til at trække på smilebåndet. Og hvem synes ikke det er spændende at få sådan en tung pakke til jul eller fødselsdag? Det kan vel kun tegne på en god gave.