Fire gode grunde til, at du skal anskaffe dig en betonpool

En beton swimmingpool er en god investering til din have

At have en pool i haven er ikke de fleste forundt. Faktisk er det de færreste, der anskaffer sig en swimmingpool til haven, selvom mange går rundt og drømmer om det.

Har du gået rundt og overvejet, om den næste tilføjelse til din have skal være en swimmingpool i beton? Eller har du aldrig overveje det før? Læs med her, og bliv klogere på hvilke fordele der er ved at have en pool i haven – og hvorfor du skal være en bentonpool fremfor andre poolmodeller.

Øger din grunds værdi

En ofte overset grund til at anskaffe sig en pool er, at den øger din grunds værdi. En husgrund med en pool på vil tiltrække flere købere, og den vil samtidigt også bliver værdisat højere, når den engang skal sælges. Tænker du fremtidsorienteret, vil investeringen på sigt være pengene værd.

En swimmingpool i beton skaber nye muligheder i haven

En pool skaber et væld af nye måder at bruge din have på. Du kan f.eks.:

  • Daser den af ved poolkanten på en sommerdag mens børnene har timevis af sjov med vandleg
  • Holde sommerlige poolfester
  • Dyrke motion i hverdagen
  • Bruge den til vinterbadning om vinteren
  • Vælger du at tilkøbe et cover til din pool, vil den også være anvendelig om foråret og efteråret

Skab et hyggeligt havemiljø med en pool i beton

At have en pool i haven er også med til at skabe et hyggeligt og eksklusivt miljø i haven. Kombinerer du poolen med en ny terrasse, flotte krukker og et lækkert loungeområde, vil dette være med til at gøre din have endnu mere anvendelig. Derudover vil det lækre terrassemiljø også øge din grunds værdi, når den engang skal sælges igen.

En betonpool er en billigere løsning end andre nedgravede swimmingpools

Den billigste form for pool er uden tvivl en plastikpool, som man stiller på græsset eller terrassen, men pæn er denne løsning nødvendigvis ikke. Den adskiller sig nemlig fra det omkringliggende miljø. En nedgravet pool bliver derimod en integreret del af have, men til gengæld er den også dyrere. Her har betonpoolen dog en klar fordel, da den er betydeligt billigere end andre typer af nedgravede pools.

Er du på udkig efter en betonpool, har Din Pool Partner med garanti en model, der passer perfekt til dine ønsker.