Få timevis af leg med Gurli Gris legetøj

Little Happy Gurli Gris

Dit barn kender med sikkerhed Gurli og Gustav fra det kendte børneprogram Gurli gris. De fleste børn har brugt mange timer på at grine og hjælpe Gurli Gris i programmet. Nu har dit barn mulighed for at blive en del af Gurli Gris universet. Med Gurli Gris legetøj kan dit barn være med til at hjælpe Gurli og Gustav samt have mange timers sjov leg.

Hos Little Happy kan du finde Gurli Gris legetøj til en gode priser. Dette er den perfekte gave til en Gurli Gris elsker. Du har mulighed for at finde et stort udvalg af Gurli Gris legetøj på hjemmesiden eller via dette link; https://littlehappy.dk/gurli-gris. På hjemmesiden har du mulighed for at finde alt fra Gurli og Gustav bamser til en fin Gurli Gris madkasse.

Skab gode oplevelser med Gurli gris

Med legetøjet fra Gurli Gris har barnet mulighed for at skabe gode oplevelser og få timevis af leg. Med Gurli Gris kan dit barn leve sig ind i de kendte Gurli Gris programmer og lege, at de er en del af det. Dette legetøj er oplagt at give til en, som er Gurli Gris fan.

  • Gurli Gris bamse: Gurli Gris bamsen er klar til at blive leget med og taget med alle steder. Med denne bamse kan barnet tage på oplevelse og udforske Gurli Gris universet. Denne bamse vil også kunne passe på barnet, når han/hun skal sove.
  • Madkasse og drikkedunk: Med en fin Gurli gris madkasse og drikkedunk er barnet parat til at tage i skole. Når barnets mad er pakket i en fin madkasse, bliver madpakke automatisk mere indbydende, hvilket kan sikrer, at barnet får mere lyst til at spise sin mad. 
  • Gurli Gris isbil: Med Gurlis isbil har barnet mulighed for at styre Gurli og hvad hun skal lave i løbet af dagen. Med isbilen kan barnet og Gurli køre rundt og servere is til alle Gurlis venner.

Gurli Gris legetøj til gode priser

På Little Happys hjemmeside har du mulighed for at finde det store Gurli Gris udvalg til priser i børnehøjde. Hos Little Happy synes de at alle børn skal have mulighed for at få en fantastisk barndom uden at det skal koste en bondegård. 

Derfor kan du finde Gurli Gris legetøj til priser i børnehøjde, så dit barn kan lege med deres yndlingsfigurer i timevis. 

Når dit barn har travlt med at lege med deres Gurli Gris legetøj, har du, som forældre, frie hænder til at lave hvad du har lyst til.