Få en hyggelig sommerferie i haven

Har du og familien planlagt, at I vil holde jeres sommerferie i haven? Det lyder som en rigtig god ide, da der er masser, I kan lave i haven, hvis bare I har forberedt jer på dette på bedste vis. Rent faktisk kan det blive den helt store luksusferie. Men hvordan omdanner du haven til noget, der ligner en feriedestination? Læs med videre og få inspiration til dette.

Sov i et shelter eller i et telt

At sove et andet sted kan få jer til at føle, at I er på ferie, selvom I ”bare” er i haven. Så enten kan I bygge et shelter eller investere i et telt, hvor der er plads til hele familien. Selvfølgelig kan I også sove indenfor, hvis I ikke har mod på at sove udenfor i haven. 

Lyden af vandpjask får gang i feriestemningen

Der er ikke noget som vandpjask, der kan få gang i feriestemningen. Hvis du placerer en rund pool i haven, som hele den badeglade familie kan benytte, så bliver det helt klart en dejlig ferie. Det giver i øvrigt også rigtig god motion at plaske rundt i en pool, så den daglige motion bliver klaret på bedste vis.

Lav grillmad hver dag

Sidst men ikke mindst er det en fordel at grille. Grillmad er bare det bedste, når solen skinner højt fra himlen. Samtidigt kan I lave yderst lækker mad, som I kan nyde sammen hver dag. Og det er der uden tvivl brug for, når nu I er på ferie i haven.