Er du flyttet til Herning? Her er fire steder du skal kende

Er du lige flyttet til Herning? Det kan være svært at finde sig til rette i en ny by – især hvis du aldrig har været her før. Derfor giver vi dig i denne oversigt fire gode forslag til spændende steder i Herning, som alle herningensere med respekt for sig selv kender til. Og hvis du er interesseret i alt det andet, som foregår i Herning, kan du læse mere på denne side.

Tekstilmuseet

Måske er du flyttet til Herning for at læse på en af de mange mode- og designuddannelser på VIA. I så fald er Herning helt perfekte by, da byen kan prale af at have Tekstilmuseet. Her kan du lære alt om tekstilhistorie og måske få et lille skud inspiration til dine egne designs.

Lækre spisesteder på Østergade

Herning er fuld af lækre spisesteder og mange af dem er samlet på én enkelt gade – Østergade. Her kan du finde et væld af restauranter, som tilbyder alt mellem himmel og jord. Der er med andre ord noget for enhver smag.

Shopping på Bredgade

Hernings primære gågade er Bredgade og er byens bankende hjerte. Her kan du snildt bruge en hel dag på at slentre mellem de mange butikker. Når benene bliver trætte, er der masser af muligheder for en kop kaffe og kage inden jagten fortsætter efter det næste fund.

Wellness i DGI Huset

Tag en pause fra hverdagens stress og jag i DGI Huset. Her kan du opleve alt hvad der findes indenfor wellness og fitness, samt hoppe en tur i de mange pools i svømmehallen. Hvis du er mere aktivt anlagt, kan du prøve kræfte med alt lige fra yoga til badminton og fitness. Eller giv slip på spændingerne i kroppen med en afslappende omgang massage eller hop en tur i den varme sauna.