En super flot have pavillon med denne guide

Beautiful garden pergola.

Hvis du synes det er dejligt at bruge tid i haven, skal du altså have fat i en have pavillon. Denne er nemlig super hyggelig at tilbringe tid på, når det er dejligt varmt udenfor i haven om sommeren. Det kan bare være en smule svært, når denne pavillon skal indrettes – læs videre her for at finde ud af, hvordan du får en super flot have pavillon.

Find havemøbler som kan sættes derind

Når du skal indrette din have pavillon, er der vigtigste, at du skal have fundet nogle havemøbler, som du kan stille derind. Det er jo her, man skal kunne side på, når i skal spise eller bare sidde og hygge jer derinde. De vigtigste møbler, som du skal have fundet, er Havestole og et stort havebord.

Det er en god ide at finde et stort bord, så i kan sidde mange rundt om det – på den måde er der nemlig plads til alle, hvis du inviterer venner eller familie til aftensmad en dag, når vejret er godt, så i kan sidde udenfor og spise. Det vil i hvert fald være en super hyggelig måde at hygge sig på om sommeren.

Lyskæder og lanterner

Selvom det om sommeren er længe lyst udenfor, kan det stadig godt gå hen og blive en smule mørkt, når man sidder på sin pavillon om aftenen. Det kan derfor være en god ide at finde noget lys, som er beregnet til havebrug, som kan hænges op ved pavillonen.

Det kunne for eksempel være som en god og lang lyskæde, som kan vikles rundt om siderne på pavillonen – det vil også se enormt hyggeligt ud, når det det bliver mørkt udenfor, og den lyskæde lyser det op. Du kan også tilføje nogle flotte lanterner, som der kan stilles lys indeni.