De flotteste haver i det midtjyske

Som midtjyde er det vigtigt at skille sig ud fra resten af Danmark! Her skal vi ikke kun huskes for Himmelbjerget eller Djurs Sommerland – nej, hvorfor er det ikke Midtjylland, der skal huskes for landets flotteste haver?

Trænger din have også til en makeover? Så læs med her, hvor du får tips til, hvordan du sætter Midtjylland på kortet som regionen med de flotteste haver!

Den perfekte anlægsgartner

Har du ikke grønne fingre? Intet problem. Du kan stadig score dig en flot og imponerende have, som straks får dine naboer til at ville have den samme! Leder du efter en anlægsgartner i Ikast-, Herning- eller Silkeborgområdet, så klik her.

Men inden du tager kontakt, kan du på egen hånd tage stilling til, hvad du ønsker, der skal ske med din have. Har du et ønske om en hyggelig stensti ned gennem haven? Eller vil du under alle omstændigheder ikke have cyprestræer i haven? Der kan være mange specifikke krav, som du lige så fint kan få styr på, inden du ringer. Men bare rolig, en anlægsgartner vil kunne rådgive og vejlede yderligere. Har du ikke grønne fingre, vil en anlægsgartner også kunne hjælpe dig med at gå udenom de krævende planter.

Hjælp hinanden i nabolaget

En ting er at have en flot have selv, noget andet er at kunne nyde synet af naboernes haver. Tilbyd dine naboer at hjælpes ad med at klippe hækkene ud til vejen. Det vil uden tvivl også hjælpe med at styrke naboskabet. Vis interesse i naboernes have, spørg ind til, hvor ofte de lurer bedene, eller hvilken type busk, de har. Det er også en oplagt grund til at få en god sludder over hækken.

Din havetransformation vil uden tvivl inspirere dine naboer, og snart vil hele Midtjylland prydes af de skønneste haver! God fornøjelse med havearbejdet.