3 gode tilføjelser til haven

Vejret er endelig med os nu, hvor den skønne sommer endelig er ovre os. Har du også glædet dig til at bruge mere tid udenfor i haven? Du har måske opdaget, at haven faktisk trænger til lidt nyt liv. Så er tiden nu til at gå i gang med forandringer. Her er tre idéer til gode tilføjelser i haven!

Find smagfuld belysning

Det er mest om sommeren, vi bruger tid ude i haven om aftenen, og derfor kan udendørs belysning godt spille en rolle i, hvor hyggeligt det er at opholde sig i haven. Måske det er tid til at nytænke belysninger på terrassen eller ved hoveddøren? Spotlys eller væglamper er alle gode muligheder for udendørs belysning. Mangler du inspiration kan du se mere her, hvor du finder et stort udvalg af lamper. En udendørs pendler kunne måske være en flot tilføjelse. Man kan finde udendørs pendler i mange designs og farver, så du kan finde en der passer til din stil. Har du svært ved at finde den rigtige lampe i butikkerne, så evt. køb Lite-House udendørs pendler her.

Et drivhus man kan være i

Drivhuse er fantastiske til at dyrke lækre grøntsager og frugter i. Men vidste du, at man også kan indrette sit drivhus til at opholde sig i? Det kan nemlig være rigtig hyggeligt at indrette drivhuset med borde og stole til eftermiddagskaffen, en sofa man kan slænge sig i eller måske en seng eller sovesofa, så man rigtig kan slappe af derude. Skab en oase af planter og varme som kan nydes hele året rundt.

Hængekøje til afslapning

Hvis du har træer i baghaven, kan det være virkelig hyggeligt at få hængt en god hængekøje op. Det er så fredeligt og rart at rokke frem og tilbage i hængekøjen med en god bog eller musik i ørerne i sin sommerferie.